Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Nanyang Xinda Electro-Mechanical Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Ηλεκτρομηχανική Co. Xinda Nanyang, ΕΠΕ που βρίσκεται στην ιστορική και πολιτιστική πόλη: Το Nanyang, επαρχία Henan, είναι επαγγελματικός εξαγωγέας μηχανημάτων κατασκευής, το οποίο προωθήθηκε και υποστηρίχθηκε από τους τοπικούς εμπόρους 4S XCMG, LONKING κ.λπ.

Δεδομένου ότι η επιχείρησή μας ιδρύθηκε, βασισμένος στο πλεονέκτημα XCMG που είναι ο κινεζικός κατασκευαστής μηχανημάτων κατασκευής No.1, εισάγουμε συνεχώς τις κινεζικές άριστες επιχειρήσεις μηχανημάτων κατασκευής και τα προϊόντα τους στις διεθνείς αγορές, όπως Changlin, Lonking, Shantui, SDLG, YTO κ.λπ.

Όχι μόνο κάνουμε περισσότερους διεθνείς πελάτες να ξέρουν και approbate τα προϊόντα μας, αλλά και ενισχύστε βαθμιαία τη φιλία με τους πελάτες μηχανημάτων κατασκευής σε όλο τον κόσμο. Οι δυνάμεις μας είναι οι ακόλουθες: (ι) δεκαπέντε έτη επαγγελματικής πείρας στις διεθνείς εμπορικές συναλλαγές και πλούσια γνώση στα μηχανήματα κατασκευής & τη βαριά βιομηχανία εξοπλισμού, τα οποία επιτρέπουν σε μας για να γυρίσουν τις έρευνες πελατών στα τελικά προϊόντα και να τις εξαγάγουν στις πολυάριθμες χώρες και τις περιοχές χωρίς εμπόδια (ii) μια μορφωμένη και φιλική ομάδα πωλήσεων με τη διεθνή οπτική, τα μέλη της οποίας μπορούν να μιλήσουν τις ρευστές πολλαπλάσιες γλώσσες, όπως αγγλικό, ισπανικό, πορτογαλικό, ρωσικό, αραβικό και γαλλικό κ.λπ. (iii) ισχυρός μακροπρόθεσμος αντιπρόσωπος από τους διάφορους τοπ κατασκευαστές, που βεβαιώνουν ότι όλα τα προϊόντα μας είναι αρχικοί ολοκαίνουργιοι με την ανταγωνιστική τιμή (iv) άριστες υπηρεσίες διοικητικών μεριμνών (θαλασσίως, αέρας, σιδηρόδρομος ή δρόμος), που εξασφαλίζουν έγκαιρη παράδοση των αποστολών σε όλο τον κόσμο (β) περιεκτική υπηρεσία μεταπωλήσεων, συμπεριλαμβανομένης της εξουσιοδότησης ενός έτους, ανεφοδιασμός ανταλλακτικών, δόση και συντήρηση, και κατάρτιση (vi) ένα επιδέξια διοικούμενο σύστημα cErp και ένα καλά συντονισμένο ποιοτικό σύστημα ελέγχου για να ικανοποιήσει τις διάφορες απαιτήσεις πελατών.

Κερδίσαμε την καλή φήμη από την αξιόπιστη ποιότητα, την ανταγωνιστική τιμή και την άριστη υπηρεσία μεταπωλήσεων. Οι αυξήσεις εσόδων εξαγωγών μας συνεχώς κάθε χρόνο, και τα προϊόντα μας έχουν μπεί ήδη σε σχεδόν 100 χώρες στις ηπείρους της Νότιας Αμερικής, της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής, της Αυστραλίας, της Ρωσίας, της μέσης Ασίας, της Νότιας Ασίας, της Νοτιοανατολικής Ασίας, και της ανατολικής Ευρώπης. Ελπίζουμε ειλικρινά να συνεργαστούμε, να αναπτύξουμε μαζί και να χτίσουμε το καλό μέλλον με σας. Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η ηλεκτρομηχανική Co. Xinda Nanyang, ΕΠΕ βρίσκεται στην πόλη Nanyang, την επαρχία Henan, μια διάσημη ιστορική και πολιτιστική πόλη. Ιδρυμένοι το 2012, δεδομένου ότι η επιχείρησή μας ιδρύθηκε για να συνεχίσει τα άριστα κινεζικά μηχανήματα και τα προϊόντα κατασκευής που εισήχθησαν στη διεθνή αγορά, ως συνήθως Lin, μακροχρόνια εφαρμοσμένη μηχανική, Shantui, SDLG, YTO και ούτω καθεξής, όχι μόνο κάνουμε περισσότερη διεθνή αναγνώριση των πελατών μας για να καταλάβουμε τα προϊόντα, και καθιερώνουμε βαθμιαία τη φιλία με τους σφαιρικούς πελάτες μηχανημάτων κατασκευής.

Nanyang Xinda Electro-Mechanical Co., Ltd.
Nanyang Xinda Electro-Mechanical Co., Ltd.
Nanyang Xinda Electro-Mechanical Co., Ltd.
Nanyang Xinda Electro-Mechanical Co., Ltd.
Nanyang Xinda Electro-Mechanical Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : XDEM

Αριθμός Υπαλλήλων : 15~20

Ετήσιες πωλήσεις : 150w-200w

Ιδρύθηκε Έτος : 2012

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ Nanyang Xinda Electro-Mechanical Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Nanyang Xinda Electro-Mechanical Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Nanyang Xinda Electro-Mechanical Co., Ltd. Πιστοποιήσεις